Detektívna kancelária č. 2.. 9. diel, Operácia Cirkus - Horst, Jorn Lier, 1970- (Premedia, 2024)
Všetci sa tešia na príchod cirkusu Mantovani. Kým sledujú vystúpenie Nebojácnej Fiony, neznámy zlodej sa vláme do domu dedka Oskara a ukradne mu cenný zberateľský kúsok. Alebo to bola zlodejka?