Detektívna kancelária č. 2.. 8. diel, Operácia Igelitka - Horst, Jorn Lier, 1970- (Premedia, 2024)
Na riečanskom námestí sa dejú záhadné veci. Tiril a Oliver si jedného dňa všimnú podozrivého muža s igelitkou. Rozhodnú sa ho sledovať. Ešte väčšmi zbystria pozornosť, keď si sadne na lavičku a vymení svoju tašku za tašku ženy, čo si prisadne k nemu. Prečo to spravili?