Má Lady Jane - Hand, Cynthia, 1978-; Ashton, Brodi; Meadows, Jodi (Fragment, 2017)
Young Adult kniha, v ktorej sa história Anglicka mieša s bujnou fantáziou autoriek a vzniká tak alternatívny príbeh lady Jane, ktorá vládla Anglicku celých deväť dní. Navyše má tú smolu, že sobášom sa ocitla priamo uprostred politického komplotu, ktorý zvrhol z trónu jej bratranca, kráľa Eduarda, a z nej urobil kráľovnú. Na celých deväť dní. Má naozaj vládnuť, alebo riešiť, že má hrad plný sprisahancov a jej novomanžel sa cez deň premieňa na koňa?