The Seven Sisters : Maia's Story - Riley, Lucinda, 1965-2021 (Pan Books, 2018)
Prvý diel rovnomenného romantického radu pre ženy od obľúbenej írskej autorky založenej na mytológii súhvezdia Plejády. Úvod série patrí najstaršej sestre, ktorá sa vydáva pátrať po svojich rodinných koreňoch.