Krehké vlákna moci - Schwab, Victoria, 1987- (Slovart, spol. s r.o, 2025)
Kedysi dávno existovali štyri svety naskladané jeden vedľa druhého ako stránky v knihe a každý z nich pulzoval fantastickou mocou. Spájalo ich jediné mesto: Londýn. Mágia však planula čoraz intenzívnejšie, a tak museli byť dvere medzi Londýnmi zapečatené v zúfalej snahe zachrániť ich obyvateľov. Mágov, ktorí dokázali tieto dvere otvoriť, postupom času ubúdalo, až napokon ostali len traja