Tajomná lekáreň. 4, Turnaj tisícich talentov - Ruhe, Anna, 1977- (Fragment, 2025)
Luci Alvensteinová má tajomstvo. Hlboko pod ich domom sa ukrýva neobyčajná miestnosť voňavá lekáreň. Tu sa vyrábajú magické vône, v ktorých drieme obrovská a často nebezpečná moc. Moc, ktorá sa v žiadnom prípade nesmie dostať do nesprávnych rúk. Jedného dňa sa Luci dostane do rúk pozvánka na „Turnaj tisícky talentov“. Má ísť o súboj najlepších parfumérov na svete. Spolu s Matsom, Leonom a Daanom de Bruijnom odcestuje do Anglicka, aby sa zúčastnila na turnaji. Lenže to, čo sa začne ako veľká hra, sa rýchlo zmení na boj o prežitie.