Zmena - Howey, Hugh, 1975- (Lindeni, 2025)
Niektoré tajomstvá by mali ostať pochované. Svet v roku 2049 je stále taký, ako ho poznáme dnes. Čas pokojne plynie ďalej, no kráti sa. Len hŕstka mocných vie, čo prinesie budúcnosť. Pripravujú sa na ňu. Snažia sa nás pred ňou ochrániť. Chystajú nás na cestu, z ktorej niet návratu. Na cestu, ktorá povedie do záhuby, na cestu, ktorá nás zavedie pod zem.