Zúrivosť - Michaelides, Alex, 1977- (Lindeni, 2025)
Majstrovský thriller o samotárskej bývalej filmovej hviezde a jej slávnych priateľoch, ktorých spontánny výlet na súkromný grécky ostrov prevráti hore nohami vražda.