Fantastické prázdniny - Csontosová, Zuzana, 1976- (Proti prúdu, 2022)
Príbeh o dozrievaní, priateľstve a napĺňaní potenciálu vás nakazí optimizmom a proaktívnym prístupom k životu. Dvanásťročný Daniel prichádza na prázdniny k príbuzným v ospalom mestečku. Musí si vystačiť so spoločnosťou dvoch mladších detí, bez trampolíny a toboganov. Vyzerá to na najnudnejšie leto v jeho živote, no stačí sa vyspať v záhadnej izbe strýka Alojza a všetko je inak.