Cinnamon Girl. Expecting To Fly - Hopkins, Cathy, 1953- (Piccadilly Press Ltd, 2009)
India Jane je pod tlakom zo všetkých strán. Je čas rozhodnúť sa: aké predmety musí absolvovať, aké kariérne cesty má otvorené a koho chce za svojho priateľa.