Ako sa Hanka naučila sporiť - Risková, Lucia (RIS Company, s.r.o, 2023)
Fascinujúci príbeh, ktorý odhaľuje dôležité princípy sporenia a dosahovania veľkých snov. Vďaka knihe odhalia vaše deti, ako môže pochopenie hodnoty peňazí priniesť radosť, sebadôveru a schopnosť dosiahnuť veľké veci.