Ako sa Hanka naučila zarábať : "Robiť to, čo ju baví" - Risková, Lucia (RIS Company, s.r.o, 2023)
Hlavná hrdinka Hanka, má len päť rokov, no už teraz sa vydáva na cestu plnenia si svojich vlastných snov. S rozhodnutím ,,zachrániť“ farebné korálky z obchodu, začína dobrodružnú cestu plnú zvedavosti a kreativity. Keďže na záchranu nemá v malej pokladničke dostatok peňazí, rodičia ju povzbudia, aby si ich sama zarobila