Ako sa Hanka naučila NEnakupovať - Risková, Lucia (RIS Company, s.r.o, 2024)
Kniha učí deti, ako nájsť rovnováhu medzi míňaním a sporením, odolať pokušeniam v obchodoch a racionálne rozmýšľať o hračkách. Pomáha im zvládnuť situácie, keď túžia po veciach, len pre to, že ich majú iné deti, a ukazuje, že pokazené veci nemusia byť hneď nahradené novými.