Disney : Lady a Tramp - Cmíral, Pavel, 1945- (Kúzelná zbierka rozprávok, 2005)
Kto má rád psíkov, toho určite poteší kniha Lady a Tramp. Je o psej krásavici s dlhými hodvábnymi ušami, ktorá ani netuší, koľko prekvapení a napínavých príhod jej chystá vrtošivý osud.