The Rosewood Chronicles. Princess in Practice - Glynn, Connie (Penguin Books, 2019)
Lottie Pumpkinová je obyčajné dievča, ktoré sa túži stať princeznou. Ellie Wolfová je princezná, ktorá chce byť obyčajným dievčaťom. Osud ich zviedol dokopy a ony si svoje úlohy jednoducho vymenili. Stali sa z nich najlepšie kamarátky a teraz na ne čaká druhý rok štúdia v Rosewood Hall. Zvládanie nových identít však nie je ani zďaleka to jediné, čo na ne čaká. V škole sa dejú podivné veci. Niekoľko študentov bolo otrávených a vyzerá to, že ohrození sú všetci.