Kronika rodiny Leroy. [1.] - Davies, Stella (vlastným nákladom, 2024)
Úvodná časť trojdielnej ságy Kronika rodiny Leroy zobrazuje podmaňujúci príbeh o boji, ktorý medzi sebou denne zvádzajú dobro a zlo, o ťaživých tajomstvách a bolestných odhaleniach, ale aj o sile lásky, ktorá je schopná liečiť dušu i telo, hoci niektoré jazvy zostávajú už navždy.