Manga. Mesiáš - Kumai, Hidenori (NEXT, 2006)
Kniha Manga Mesiáš sa nesnaží nahradiť biblický text, ale chce priblížiť Ježišov príbeh populárnym spôsobom tým, ktorým sa zdá Biblia nezrozumiteľná, málo príťažlivá a nudná. Na dvesto osemdesiatich ôsmich farebných stranách sa ocitnete uprostred dejín a budete si musieť sami odpovedať, kým vlastne Ježiš bol a pre vás osobne je aj dnes. (vydavateľská anotácia)