Velké putování Vlase a Brady - Skála, František, 1956- (Arbor vitae, 2007)
Pôvodný český komiks pre deti i dospelých od známeho súčasného výtvarníka Františka Skály. Jeho prvé vydanie vyšlo v roku 1987 a bez stopy zmizlo.