Cat Kid Comic Club. [2.], Perspectives - Pilkey, Dav, 1966- (Scholastic, 2021)
Flippy, Molly, malý Petey a dvadsaťjeden ďalších žabiatok majú svoj vlastný názor. Naomi a Melvin si nerozumejú a Poppy vníma svet inak ako jej súrodenci. Nájdu žabie mláďatá spôsob, ako spolupracovať a vážiť si názory ostatných v triede aj mimo nej?