Jane Austen's Emma - Birchall, Katy (Awesomely Austen, 2022)
Román z pokojného mestečka v Anglicku na prelome 18. a 19. storočia predstavuje ako hrdinku mladú neskúsenú dievčinu, ktorá sa snaží riadiť osudy svojich blížnych. Zjednodušené prerozprávanie pre deti.