Ali Cross. [1.] - Patterson, James, 1947- (Young Arrow, 2020)
V prvej knihe zo série Ali Cross sa stetávame so synom slávneho detektíva Alexa Crossa. Ali túži ísť v otcových šľapajach. Keď sa stratí jeho najlepší kamarát, pokúsi sa ho Ali sám vypátrať.