Ali Cross. [2.], Like Father, Like Son - Patterson, James, 1947- (Young Arrow, 2022)
Ali sa na hudobnom festivale stane svedkom zločinu, pri ktorom je zranená jeho kamarátka a pokúsi sa ho vyriešiť na vlastnú päsť.