Meesha Makes Friends - Percival, Tom, 1977- (Bloomsbury Children's Books, 2020)
Meesha je dobrá vo veľa veciach, v jednej však nie - nevie, ako nadviazať nové priateľstvá... Nevie presne, čo má robiť, čo má povedať alebo kedy to povedať. Jedného dňa však zistí, že má špeciálny talent, ktorý jej môže pomôcť zorientovať sa v spoločenských situáciách a možno si dokonca nájde nových priateľov!