Bea ́s Bad Day - Percival, Tom, 1977- (Bloomsbury Children's Books, 2024)
Bea sa už nemôže dočkať svojich narodenín. Ešte sa trikrát vyspí... a všetko bude dokonalé! Potom však začne sneh blokovať cesty... a všetko sa začne kaziť. Hrozí, že jej oslava dopadne katastrofálne!