Finn ́s Little Fibs - Percival, Tom, 1977- (Bloomsbury Children's Books, 2023)
Finn rád trávi čas u svojej babky. Keď jej nechtiac rozbije hodiny, spanikári a máličko zaklame keď povie, že to spôsobila jeho sestrička Simone. Jedno malé klamstvo však vedie k ďalšiemu a Finn sa ani nenazdá a odrazu za sebou vlečie celú kopu lží, ktoré ho rozčuľujú natoľko, že pobyt u babičky prestane byť zábavný. Dokáže sa Finn zbaviť klamstiev a nazbierať odvahu povedať pravdu?