Vroom, vroom, Baboon! - Punter, Russel (Usborne Publishing, 2024)
V tomto vtipnom rýmovanom príbehu sa pretekárka Paviánka snaží vyhrať Veľkú cenu džungle. Jej rival Gepard však vyskúša aj nemožné, aby ju zastavil. Podarí sa mu to?