Baletky. 4. diel, Malá rebelka - Barféty, Elizabeth, 1982- (GRADA Slovakia s.r.o. - Bambook, 2025)
Malá ryšavka Zoé, ktorú pre jej neposednosť a šibalské iskričky v očiach kamoši prezývajú Surikata, odjakživa rada rozosmieva ľudí. Vtipkovanie a kanadské žartíky sú pre ňu druhá prirodzenosť. Roztopašná baletka s tvárou anjela to však s vystrájaním niekedy preháňa. Jej kamoši majú o ňu strach, že sa začne príliš podobať na svojho tútora Rómea, ktorý je čoraz drzejší. Keď v jedálni rozpúta obhadzovaciu vojnu, ktorou ohrozí účinkovanie celej partie v balete Paquita, Zoé pocíti, že zašla priďaleko.