Billyho veľkolepý útek. [2.] - Oliver, Jamie, 1975-; Armiño, Mónica, 1983-; Kendrová, Diana (Bratislava : GRADA Slovakia s.r.o. - Bambook, 2024)
Malo to byť to najlepšie leto plné objavovania všetkých tajomných zákutí čarovného lesa. No začalo sa zúfalým volaním o pomoc: vydesení elfovia sa v Baltazáre ukrývajú pred strašidelnou ženou v červenom. Kto je to a o čo jej ide? Mohla práve ona za zmiznutie obra Bilfreda pred desiatkami rokov? A ak áno, ako to, že vyzerá stále rovnako? Jedno je však isté: Vodopádový les je v obrovskom nebezpečenstve.
Vydala GRADA Slovakia, s.r.o. pod značkou Bambook
Na obálke: Stará mágia. Nová hrozba. A dobrodružstvo, ktoré prekoná aj tie najdivokejšie sny.
Obsahuje stručné biografické údaje o autorovi a ilustrátorke na záložke prebalu publikácie
Pre čitateľov od 7 rokov
Keywords: Billyho dobrodružstvá; anglické romány; dobrodružné romány; mladší školský vek