Pociťáčikovia : detská emócipédia - Bermejo Boixareu, Mercedes (Lingea s.r.o, 2023)
Pociťáčkovia sú zvláštne bytosti: napoly zvieratá a napoly rastliny, z ktorých každá predstavuje jednu z hlavných emócii: radosť, hnev, smútok, strach a lásku. Táto kniha s krásnymi ilustráciami a zrozumiteľným textom skúma, ako pocity ovplyvňujú deti a ako ich prežívajú. Autorka je odborníčkou na emocionálnu inteligenciu.