Tvoja vina - Ron, Mercedes, 1993- (IKAR, a.s. - YOLi, 2025)
Keď sa Noah zamilovala do Nicholasa, vedela, že to v ich vzťahu nebude jednoduché. Vždy to medzi nimi iskrilo, ale minulé leto jej dokázalo, že vzájomná láska je silnejšia než strach a prvotná nedôvera. Nástup na vysokú školu so sebou však prináša ďalšie zmeny a nové prekážky. Mala by uprednostniť spoločné bývanie s Nickom alebo okúsiť internátny život a všetko, čo jej ponúka?