Futbalové superhviezdy. Vinícius Jr. je macher! - Mugford, Simon (SLOVART, spol. s r.o, 2025)
Prečítaj si, ako Vinícius Júnior, skvelý brazílsky krídelník, očaril La Ligu aj Ligu majstrov parádnymi futbalovými trikmi a zaradil sa medzi najtalentovanejších hráčov dneška. Zaboduj u svojich kamošov infoškami o Viniho úspechoch a zisti, prečo platí, že VINÍCIUS JR. JE MACHER!