Futbalové superhviezdy. Haaland je macher! - Mugford, Simon (SLOVART, spol. s r.o, 2024)
Prečítaj si, ako sa Erling Haaland, držiteľ detského svetového rekordu v skoku do diaľky z miesta, stal futbalovým útočníkom, ktorý láme jeden strelecký rekord za druhým. Zaboduj u svojich kamošov infoškami o Haalandových úspechoch a zisti, prečo platí, že Haaland je macher!