Bitterthorn - Dunn, Kat (Andersen Press Ltd, 2023)
Blumwald je mesto zatienené starodávnou kliatbou: v zlovestnom hrade v hlbinách divokého lesa žije obludná čarodejnica. Raz za generáciu si príde vybrať spoločníka, ktorý sa s ňou vráti už ho nikdy nikto neuvidí. Teraz, sa opäť blíži ten čas... Mina, dcéra vojvodu, je smútná a osamelá. Stratila všetku nádej na akúkoľvek budúcnosť pre seba v Blumwalde. Takže keď sa čarodejnica dožaduje svojho ďalšieho spoločníka, Mina sa ponúkne hoci netuší, aký osud ju čaká.