Odkaz Dračích jazdcov : Štvrtá časť. Inheritance: pevnosť duší - Paolini, Christopher, 1983- (Fragment, 2024)
Nie je to tak dávno, čo bol Dračí jazdec Eragon obyčajný chudobný farmársky chlapec a jeho dračica Zafira iba modrý kameň v lese. Teraz však práve od nich závisí osud celého sveta. Dlhé mesiace výcviku a bojov priniesli mnohé víťazstvá a nádej, ale aj srdcervúce straty. Jazdec a jeho drak došli ďalej, než sa odvážil ktokoľvek iný.