Myška Sofi. 3, Nezábudkové jazero - Green, Poppy (Fragment, 2024)
Myška Sofi a jej spolužiaci dostali v škole úlohu pripraviť projekt o svojom živočíšnom druhu. Sofi spísala všetko, v čom je dobrá - rýchly beh, skvelý čuch či skrývanie sa v škáročkách. Keď sa však s kamarátmi žabkou Henkou a hadom Owenom hrali pri Nezábudkovom jazierku, zistila, že nevie plávať.