Myška Sofi. 4, Zatúlaný Winston - Green, Poppy (Fragment, 2024)
Sofi s kamarátmi sa rozhodli, že si pri Motýľom potôčiku postavia pevnosť. Sofin mladší brat Winston im chcel pomôcť, ona ho však poslala domov. Keď si to neskôr rozmyslela a vrátila sa poňho, nikde ho nenašla. Winston zmizol.