Myška Sofi. 5, Kliatba štvorlístka - Green, Poppy (Fragment, 2025)
Myška Sofi sa počas slnečného dňa vybrala maľovať kvety ďateliny a našla pritom krásny štvorlístok. Nevedela sa už dočkať šťastia, ktoré jej prinesie. Namiesto toho sa však na ňu začala lepiť smola.