Zara a jej Záchranná ZOO. Žiarlivý leopard snežný - Cobb, Amelia (Fragment, 2025)
Strýko Horácius priviezol zo svojich ciest do Záchrannej zoo dva nové prírastky: snežnú leopardicu Liu a jej synčeka Lenyho. Lia navyše čaká mláďatko, a tak Leny už čoskoro nebude jedináčik, ale veľký brat. Jemu sa to však vôbec nepáči.