Nerozlučná 4-ka. 1. diel, Tajomná hrobka a koniec všetkých sĺz - Lombardi, Alexander; Binder, Sandra (Integrity Invest s.r.o, 2022)
Krádež vzácnych ikon pri Starnberskom jazere. Podozrenie padne na Toninho otca. Tony a jej priatelia Emma, Franky a Jaron tomu neveria a pokúsia sa na vlastnú päsť vypátrať zlodeja. Nájdu pritom časť prastarého pokladu, ktorý je pre nich záhadou. Znova a znova narážajú na rovnaký výrok, ktorý je napísaný aj v Biblii. Ich priateľstvo bude vystavené tvrdej skúške.