Nerozlučná 4-ka. 2. diel, Záhadná nehoda a hľadanie úcty - Lombardi, Alexander; Binder, Sandra (Integrity Invest, s. r. o., 2023)
Ukazuje sa, že pátranie po pradávnom poklade je ťažšie, ako si Emma, Tony, Franky a Jaron predstavovali. Pri svojich dobrodružstvách sa musia popasovať s významom kresťanskej lásky k svojmu blížnemu. Dôjde k incidentu v jazdeckom areáli rodiny von Balsteinovej, ktorý priateľmi otrasie. Kto by mohol mať záujem na tom, aby škodil zvieratám?