Nerozlučná 4-ka. 3. diel, Strieborný kľúčik a tajomstvo pravdy - Lombardi, Alexander; Binder, Sandra (Integrity Invest, s. r. o., 2023)
Kamaráti z Nerozlučnej 4-ky pátrajú, kde by mohla byť ukrytá legendami opradená zlatá misa. Ešte nikdy neboli tak blízko. Keď sa však Franky po úraze dostane do nemocnice, narazí tam na stopu neuveriteľného škandálu. Popritom aj sám Franky musí čeliť nepríjemnej pravde.