Nerozlučná 4-ka. 3. diel, Strieborný kľúčik a tajomstvo pravdy - Lombardi, Alexander; Binder, Sandra; Boltižiarová, Eva (prekladateľka) ([Bratislava] : Integrity Invest, s. r. o., 2023)
Kamaráti z Nerozlučnej 4-ky pátrajú, kde by mohla byť ukrytá legendami opradená zlatá misa. Ešte nikdy neboli tak blízko. Keď sa však Franky po úraze dostane do nemocnice, narazí tam na stopu neuveriteľného škandálu. Popritom aj sám Franky musí čeliť nepríjemnej pravde.
Preložené z nemčiny
Miesto vydania podľa NA ISBN
Pre čitateľov od 11 rokov
Keywords: Nerozlučná 4-ka; nemecké romány; detektívne romány; starší školský vek; náboženské romány