Nerozlučná 4-ka. 4. diel, Strážca zlatej misy - Lombardi, Alexander; Binder, Sandra (Integrity Invest, s. r. o., 2024)
Objav úkrytu vzácnej misy z jeruzalemského chrámu je už na dosah. Nerozlučná štvorka sa však pri svojom pátraní zapletie do cesty akejsi tajomnej postave. Tesne pred cieľom na nich číha najväčšie nebezpečenstvo! A Jaron sa navyše musí vyrovnať s tieňmi vlastnej minulosti. Naozaj zavinil otcovu smrť?