Chlácholín, s tebou sa tmy nebojím : interaktívna hovoriaca knižka - Krystlíková, Lucie; Makara, Katarína (Kúzelné čítanie, 2024)
Zoznámte sa so súrodencami Nelkou a Jakubom a ich kamarátmi Strašilínou a Chlácholínom, ktorí deti sprevádzajú pri ich obavách z tmy. Zábavnou formou ich učia, že sú veci a situácie, ktoré môžu byť úplne iné, než sa na prvý pohľad zdajú. Budete sa s nimi trošku báť, veľa sa smiať, ale hlavne objavíte kopec tajomstiev skrývajúcich sa pod rúškom tmy.Obsah:Detská izbaUlicaPovalaPivnicaHradLesMúzeumObývačka a hra