Learning With Fairytales : Interactive Talking Book - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Tolki, 2022)
S úlohami predškolským deťom pomáha škriatok Zvedavček, učí ich farby, tvary, smery, protiklady a iné. Knižka na použitie s elektronickou "hovoriacou" ceruzkou.