Poď do rozprávky - Dziak, Dávid, 1992- (Slniečkovo, 2024)
Kniha vás vezme do rozprávky. Zavedie vás na stránky s dobrodružnými príbehmi, za tajomstvami a úlohami, ktoré preveria, či dieťa je ten pravý kamarát a kamarátka, či je ten pravý hrdina. Ukážu mu čarovný svet, o akom ani netušilo.