Poď do rozprávky - Dziak, Dávid, 1992-; Souček, Michal (Fintice : FACE - Fóum alternatívnej kultúry a vzdelávania, 2024)
Kniha vás vezme do rozprávky. Zavedie vás na stránky s dobrodružnými príbehmi, za tajomstvami a úlohami, ktoré preveria, či dieťa je ten pravý kamarát a kamarátka, či je ten pravý hrdina. Ukážu mu čarovný svet, o akom ani netušilo.
Keywords: publikácia podporená FPU; slovenské rozprávky; autorské rozprávky; mladší školský vek