Dogman. 4, Dogman a supermača - Pilkey, Dav, 1966- (Vydavateľstvo SLOVART, spol. s r. o., 2024)
V ďalšom dobrodužstve sa hrdinský poliš so psou hlavou a s čuchom pre spravodlivosť dostane do sveta filmových hviezd. Ako osobný strážca jednej z nich sa zúčastní na nakrúcaní akčného filmu o Dogmanovi! Keď sa však na scéne objaví zlosyn Pico a unesie herečku Yolay, náš poliš si oblečie kostým superhrdinu a spolu so svojím malým parťákom Supermačaťom sa pokúsia zabrániť najhoršiemu.