Dedička ruže. [1.] - Danihelová, Majka, 1993- (Venupress, s.r.o, 2025)
Violet je pripravená vzdať sa morálnych zásad a urobiť čokoľvek preto, aby očistila meno svojej rodiny. Netuší však, do čoho sa zamotáva. Strata blízkych je menším zlom v porovnaní s tajomstvami, ktoré na ňu striehnu z minulosti.Bude dostatočne silná na to, aby dosiahla svoj cieľ, keď jej život skomplikuje príťažlivosť k synovi jej najväčšieho nepriateľa?