Kráľovstvo hriechov. 1, Hnev - Huang, Ana, 1991- (IKAR, a.s, 2025)
Nemilosrdný, rafinovaný a sebavedomý. Miliardár a úspešný podnikateľ Dante Russo nad sebou nikdy nestratil kontrolu, a to v osobnom ani v pracovnom živote. Teraz mu však hrozí opak a hoci nemal v úmysle oženiť sa, pod hrozbou vydierania nemá na výber. O svojej nastávajúcej vie len toľko, že je dedičkou klenotníckeho impéria a dcérou jeho nového nepriateľa. Nezáleží na tom, ako veľmi ho Vivian Lauová priťahuje, je odhodlaný zničiť kompromitujúce dôkazy a dostať sa z manželskej pasce. Má to len jeden háčik. Netuší, či sa jej vôbec ešte dokáže vzdať. Vivian je stelesnením elegancie, má vynikajúce spôsoby a veľmi dobre vie, čo chce. Jej rodina sa pohybuje v najvyšších spoločenských kruhoch, ale isté veci sa za peniaze kúpiť nedajú. Napríklad prestíž spájaná so šľachtickým titulom. Práve preto Dante predstavuje vynikajúcu partiu aj napriek svojej hrubej a povýšeneckej povahe. Možno nie je jej vysnívaným princom na bielom koni, ale z povinnosti súhlasí s dohodnutým manželstvom. Vôbec nepočíta s tým, že by sa do svojho budúceho manžela mohla skutočne zamilovať.